X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je v intervjuju za sponzorja Real Madrida bwin, spregovoril pred tekmo proti Athletic Bilbaou.

“Real Madrid je vedno favorit za zmago. O porazu nikoli ne razmišljamo, prav tako pa se zelo trudimo, da se to nebi nikoli zgodilo. Athletic je dobra ekipa, vendar pa smo mi napredovali na vseh področjih. Upam, da bomo zmagali in če bomo to zaradi gola, ki ga bi jaz dosegel, potem bi bilo še toliko boljše.”

“Llorente je igralec, ki ga je težko zaustaviti, vendar pa je obramba Real Madrid zelo dobra. Mi smo tisti, ki jim moramo otežiti tekmo. Še naprej moramo igrati dobro.”

“Delam po svojih najboljših močeh za to ekipi. Treniram trdo in igrajo s vsem svojim srcem, da bi si še zaslužil svoje priložnosti in da pomagam svoji ekipi. Še veliko stvari moram doseči. Z Real Madridom hočem osvojiti veliko naslovov. Rad bi osvojil Ligo prvakov in tukaj si želim igrati še veliko let, želim si igrati za Brazilijo … Imam veliko želja, ki jih želim uresničiti in zato moram še naprej močno prizadevati za njihovo uresničitev.”