X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je dejal, da je klub “presenečen” nad odločitvijo državne komisije proti nasilju, ki je pozvala špansko nogometno zvezo, da naj “sprejme ustrezne ukrepe” v zvezi z izjavami Joseja Morinha.

[V zvezi z izjavo Mourinha na odločitev Sportinga, da na Camp Bou ne bo zaigral s svojimi standardnimi igralci prve postave] “Imamo veliko pritožb do medijev in prav tako jih ima tudi Mourinho. Zaradi tega lahko nastanejo polemike glede osebnost Mourinha in glede tega kaj Real Madrid predstavlja. Resnično verjamem, da so bile trditve v odgovoru Mourinha izvzete iz konteksta in niso bile takšne, kot je bilo prikazano, sploh povedane. Pozabil je omeniti 75. člena zakonika španske nogometne zveze, ki jasno določa te stvari. Verjamem, da je bila ta razprava že dovolj napihnjena. Naš trener je uporabil trdne argumente, medtem ko se je drugi trener zatekel h obrekovanju. Izjavi obeh ne moremo obravnavati enako, ker nista bili na isti ravni.”

“Mourinho mora še naprej ostati Mourinho. Pripeljan je bil tudi zaradi svoje osebnost in zato lahko izrazi svoja čustva kadar hoče, dokler ne prestopi svoje meje. Ne želimo s prstom kazati na tistega, ki bi moral biti kaznovan. Ta razprava se je danes spet začela in Preciado ima še vedno čas, da se opraviči za prekoračitev svoje meje. Pred dnevi je tako že rekel, da ni imel sreče v načinu, kako se je sam izrazil. Sedaj upam, da bo isto storil glede njegove uporabe besede ” prasec”.”

[Glede izjave igralec Athletic Bilbaa, ki so dejali, da bodo proti Real Madridu igrali do zadnjega atoma] “Na tej ravni lahko igraš le, če daš od sebe na igrišču zadnji atom moči. Ena stvar je igrati na meji svojih sposobnosti, druga pa jih je prekoračiti. Izjave Preciada so bili izven igrišča in so izzvale izjemno napetost vzdušje v Gijonu, zaradi katerih nam ni bilo prav nič udobno. Preciado je znan trener, ki včasih celo ustvarja simpatična mnenja, vendar pa je tokrat šel čez mejo. Naš trener je naredil napako v Copa del Rey, za kar je bil tudi izključen. Za vse to se je opravičil in kot vemo je potrebno več poguma, da se nekomu opravičiš, da ti je žal, kot pa da nekoga zmerjaš z ne vem vsem čim.”

“Cristiano Ronaldo trpi zaradi velikega števila prekrškov, ki so storjeni nad njim in to je statistični podatki, ne samo moje mnenje. Vse to gre z roko v roki z njegovo kvaliteto in njegovim slogom igranja, vendar se ne želimo pritoževati glede tega. Sprejemamo sodniške odločitve. Cristiano je močna in trenira s strastjo, da se lahko sooča s temi situacijami. V Gijonu je bil kar nekajkrat grdo zaustavljen, vendar se je vseeno hitro pobral. To je povzročilo, da je vse skupaj še bolj sporno, kot pa če bi ostal na tleh in pretvarjal bolečino. Želimo, da bi ljudje v zvezi z vsem tem vzamejo v obzir s preudarnostjo in normalnostjo.”