X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Real Madrid CF želi globoko zavrniti in pomiriti stvari zaradi odločitve, ki jo je podala Komisija za boj proti nasilju, ki je pozvala špansko nogometno zvezo, da naj “sprejme ustrezne ukrepe” v zvezi z izjavami, ki jih je izrekel naš trener, Jose Morinho.

Real Madrid meni, da je presenetljivo, da naj bi bile njegove izjave kaznovane v primerjavi s tistimi, ki jih je izrazil trener Sporting Gijona Manuel Preciado, ki je javno in zelo resno žalili in diskreditirali našega trenerja. Preciado je prav tako vzpodbujal navijače k nasilju, saj je z jasnimi nameni ustvarjal sovražno in neprimerno okolje za vse vrste športa.

Jose Mourinho je v izjavi podal obrambo športnemu vedenju, ki bi moral prevladovati na vsaki nogometni tekmi, od začetka do konca tekme, kot to velja v veliki večini evropskih tekmovanj in kar piše tudi v 25. členu disciplinskega zakonika španske nogometne zveze.