X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Maradona obiskal Real Madrid na Valdebebasu

imageshack.us

Včerajšnjega zadnjega treninga pred nocojšnjo tekmo Real Madrid na Santiago Bernabeu proti Athletic Bilbaou, se je udeležil prav poseben gost, saj je na Valdebebas prišel Diego Armando Maradona, ki je v odličnih odnosih z Josejem Mourinhom. Nekdanji selektor Argentine se je tako lahko pogovoril s portugalskim trenerjem, pošalil s Higuainom in Di Mario ter se s Chendom spominjal tekme med Real Madridom in Napolijem v evropskem pokalu iz sezone 1987/88.

Mourinho, ki globoko občuduje Maradono (ko je bil trener Interja, je imel njegovo sliko v svoji pisarni) je bil prvi, ki je pozdravil Argentinca. Takoj za tem je trener Reala hitro svetoval igralcem, da se naj mu pridružijo, tako da je imel vsak priložnost za nekaj minut klepetati z enim od največjih igralcev v zgodovini nogometa, česar so bili še posebej veseli Maradonovi rojaki, Di Maria, Garay in Higuain.

Poseben trenutek obiska je bil tudi, ko je prišel Maradono pozdraviti Chendo, ki je v dresu Real Madrida tudi pokrival Maradono, ki je takrat igral za Neapelj, kluba pa sta se srečala v izločilnih bojih evropskega pokala v sezoni 1987/88, kjer je bil skupno boljši Real s 3-1. Mourinho, ki je bil priča temu trenutku, je v smehu vprašal, nekdanjega igralca Napolija: “Si naredil veliko, ko ste igrali?.” “Chendo me ni spustil mimo, vlekel me je, vendar je vse to naredil z eleganco,” je dejal Diego.

Po nekaj minutah prijetnega pogovora s Higuainom, Di Marío, Ramosom in Garayem, je Maradona odšel tudi ob igrišče. Od tam je bil priča celotnemu treningu ekipe le dan pred tekmo, ki jo bodo beli igrali na Bernabeu proti Athleticu. V spomin na njegov obisk Argentinca, mu je Mourinho predal dres s posebnim posvetilom: “Sram me je, da se moram podpisati na dres za Dona Diega. Ti si številka 1.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us