X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv po tekmi: Di Maria, Higuain & Carvalho

Angel di Maria, Gonzalo Higuian in Ricardo Carvalho so po zmagi proti Athleticu z mediji delili svoje misli in razpravljali o pomenu biti vodilna ekipa pred tekmo proti Barceloni.

Di Maria:
“Načrtovali smo, da bomo v takšnem položaju po tekmi proti Malaga in veseli smo, da nam je tudi uspelo. Danes nam je uspelo nadzorovati potek tekme in na koncu smo tudi zmagali, potem ko je bil prvi polčas zelo težak. Ob koncu tekme sem bil zamenjan, zaradi vse tekem, ki smo jih in jih še bomo igrali in zaradi vsega potovanja, ki sem jih imel v zadnjem času. Vse kar šteje je to, da smo v dobri formi in da se ni nihče poškodoval.”

Gonzalo Higuain:
“Naš cilj po tekmi z Malago je bil, da zmagamo vse naše tekme in da gremo v El Clásico kot vodilna ekipa. Zmagali smo z veliko razliko, vendar nam mogoče ni uspelo zmagati na tako lep način kot prejšnje tekme. Pomembno je le, da smo zmagali in da še naprej vodimo. Zelo sem vesel, da sem pomagal ekipi. Nisem vedel, da je bil to že moj šesti gol proti Athleticu.”

“Casillas je bil odličen v prvem polčasu. Obranil je nekaj nevarnih strelov, ki bi z lahkoto lahko se končali z golom. V drugem polčasu nam je uspelo opraviti delo, potem ko smo dosegli več zadetkov.”

Ricardo Carvalho:
“El Clásico bo težka tekma, saj je Barcelona ekipa, ki skupaj igral že zelo dolgo časa, vendar smo tudi mi v dobri formi in upamo, da bomo zmagali. Vem, da lahko zmagamo.”