X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Aitor Karanka je z mediji delil svoje poglede na Realovo impresivno zmago nad Athletic Bilbaom.

“Razlog, da je Sergio Ramos izvedel najstrožjo kazen je preprost. Ponavadi Cristiano strelja enajstmetrovke, vendar je bil Sergio samozavesten, da lahko uspešno izvede strel. To je povedal Ronaldu, ki mu je prepustil izvedbo. Mourinho je bil najbrž presenečen. Vse ima pod kontrolo, to se je zgodilo ravno na tekmi, ko ga ni bilo na klopi. Najverjetneje je bil presenečen.”

“Nismo blesteli v prvem polčasu. Athletic je najboljša ekipa, ki je gostovala na Bernabeu v tej sezoni. Llorente, Muniain in Susaeta so nam povzročili veliko težav. Ampak tukaj potem pride do izraza Casillas, ki vedno znova dokaže, da je izjemen vratar. Imeli smo nekaj težav pri vodstvu 2-1. Athletic bi lahko izenačil, kar bi zakompliciralo zadeve.”

“Caparros je rekel, da smo sposobni zmagati 4-0 in to na tekmi na kateri sploh ne igramo tako dobro. Hitrost v napadu je res velika prednost. Zmagali smo 5-1 in smo pripravljeni na nadaljnje izzive. Navijači nas 100% podpirajo. To so pokazali proti Murcii in tudi danes.”

“Nisem videl tekme Barcelone, vse kar šteje je da smo še vedno vodilni na lestvici. Videli bomo kaj se bo zgodilo naslednji ponedeljek, pred tem nas čaka še obračun z Ayaxom. Prišlo bo do določenih rotacij. Stvari potekajo dobro in imamo igralce, ki lahko igrajo v vsakem trenutku.”