X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo, Ramos, Pepe & Marcelo

Po zmagi 5-1 nad Bilbaom so Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo in Pepe spregovorili o pomembnosti zmage in njenem pomenu pred obračunom z Barcelono.

Cristiano Ronaldo:

“Naša gola v prvem polčasu sta bila pomembna, šele v drugem polčasu smo zaigrali bolje. Imamo odlično moštvo in vsi smo srečni. Vesel sem zaradi svojih zadetkov, vendar je vse kar šteje zmaga. Trudimo se zmagati prvenstvo, nagrada Pichichi mi ni pomembna.”

Sergio Ramos:

“Upam, da bodo navijači uživali naslednji teden in da prinesemo zmago nazaj v Madrid. Osredotočeni smo zgolj nase. Imamo svoje identiteto in ostati moramo na tej poti. Imamo najboljšo ekipo na svetu.”

Pepe:

“Pomembn tri točke. Na Camp Nou se odpravljamo kot vodilna ekipa in upam na ugoden razplet na težkem gostovanju. Poskušali bomo dokazati, da smo odlična ekipa na vsaki tekmi. Zadetek je bil pomemben za Sergia, prav tako pa je pomagal ekipi, da je povišala prednost.”

Marcelo:

“Ne razmišljamo o Barceloni. Čaka nas še pomemben obračun v Ligi prvakov.