X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je razpravljali o sobotni predstavi Real Madrida proti Athleticu in označil to tekmo za dvig samozavesti pred El Clásicom.

“Ta ekipa ima veliko načinov, kako doseči nasprotnikov kazenski prostor in obramba je zelo hitra. V kazenski prostor nam je uspelo priti po treh podajah, kar nam je omogočilo, da smo prekinil ritma tekme. To je hitra ekipa, ki ima vse tisto, kar je potrebno za zmagovanje tekme in to tudi tistih zelo težkih.”

“Barcelona in Real Madrid vstopata v El Clásico v podobni formi, saj je za obema ekipama zelo prepričljiva zmaga. Vsak El Clásico je nekaj posebnega. To je prvi letošnji in samozavestni odhajamo v Barcelono. Na dober način nam bo prikazano, česa je sposobna ta ekipa.”

“Ne vem, kdo je rekel Ramosu, da naj strelja enajstmetrovko, vendar pa igralci naredijo tisto, kar jim je naročeno s strani trenerja, tako da če jo je streljal Ramo, potem je bilo to odločeno med njim in Cristianom Ronaldom. Mourinho je zapustil ložo, ker je imel težave s komunikacijo in se mu zdelo najboljše, da se približa klopi, kjer je lahko svoje ukaze posredoval veliko lažje.”

“Naše navijači so zelo zadovoljni z vsemi zadetki, ki smo jih dosegli. Vedno nas podpirajo.”