X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

imageshack.us

Jose Mourinho je v intervjuju za Realmadrid.com razpravljal o vključitvi Zinedina Zidana v ekipo, potem ko je postal predsednikov svetovalec za prvo ekipo.

“Vsi smo si želeli, da bi prišel ta trenutek. Zidane bo zgolj prispeval ekipi dobre stvari. Je zelo dobro seznanjen z nogometom in zato smo vsi zelo veseli. Da ga vključimo v ekipo je bila odločitev kluba, s katero smo se vi strinjali. Klub, predsednik in sem, vsi smo ga želeli imeti tukaj. Ne moremo vprašati glede tega navijačev, vendar pa dvomim, da bi kdorkoli ugovarjal temu. To je šele začetek, vendar smo veseli, da se Zidane vrača v nogomet in v Real Madrid.”

“Igralci se zavedajo njegovega talenta kot igralca in kot osebo. Z njimi bo imel tesen odnos, kar jim bo samo dobro služilo. Prepričan sem, da bo skupaj z razmerjem, ki ga je s klubom, s svojo kvaliteto in z mano, v veliko pomoč vsem nam. Ne verjamem, da bo kdaj izgubil svojo igralsko stran, čeprav je njegova vloga sedaj veliko bolj izvršne narave. Z vsem tem bo ustvaril skupno vez z igralci.”

“Zidane je Zidane in to pove vse. On je ikona nogometa in Real Madrida. Čeprav je igral tudi za druge ekipe mislim, da je to klub, ki je najbolj definiral njegovo kariero in kjer je ustvaril najmočnejša vez z navijači. On je igralec kluba in nogometa. Igral je v Franciji, v Italiji in v Španiji. O nogometu ve vse, kar se dogaja v svetovnem merilu. Vsi smo verjeli, da mora delati tukaj.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us