X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poklon Joseju Mourinhu v Londonu

imageshack.us

Jose Mourinho je zapustil Anglijo pred več kot tremi leti, vendar je njegov uspeh v Chelseaju še naprej živ, še posebej v Londonu. Trener Real Madrida je bil častni gost na večerji 2010, ki jo pripravlja Združenje ligaških manegerjev. Mourinho je tako sodeloval na gala prireditvi, katere so se udeležili tudi drugi odlični trenerji, kot sta to Alex Ferguson in Fabio Capello.

Večerja je potekala v londonskem hotelu Hilton na Park Lanu. Jose Mourinho se je medijem predstavil ob 17.45 po srednjeevropskem času.

Združenje ligaških manegerjev je nagradilo Mourinha za njegov uspeh v Chelseaju, predvsem pa za njegov uspeh iz 2007 v FA pokalu, ki velja za najstarejše nogometno prvenstvo na svetu in eno najbolj prestižnih v Angliji. Chelsea je omenjeni naslov osvojil na novem stadionu Wembley prav v letu, ko so omenjeni stadion na novo odprli.

Gala prireditev je skupaj zbrala številne trenerje iz različnih obdobij nogometa, ki so si nato med seboj delili svoje izkušnje v angleški nogomet. Kljub temu, pa je bil zvezda večera prav Mourinho, ki je imel tudi pomembno vlogo pri gala dražbi, kjer so se gostje licitirali za slike, prihodki od dražbe pa je bil nato namenjen v izobraževalni sklad Združenja ligaških managerjev.

Kasneje pa je spregovoril tudi Mourinho: “Naj pride na oder čarovnik Harry Potter, ki vsakega, ki se dotakne spremeni v prvaka.” Mourinho je nato odgovarjal na številna vprašanja o njegovem uspehu, izkušnjah in motivaciji, kot tudi o svojih najljubših trenutkih v nogometu in njegovih sanjah za prihodnost.

Trener Real Madrida je bil obkrožen s prijatelji in kolegi, kot so Alex Ferguson in Fabio Capello, ki sta sedel z njim za isto mizo.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us