X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

imageshack.us

Jose Mourinho je v Londonu, kamor je bil povabljen kot častni gost, opravil intervju za Realmadrid.com.

“Kar je meni pomembno, veliko bolj kot pa ta poklon meni, je to, da sem tukaj z ljudmi, ki jih cenim in s katerimi sem preživel svoje tri leta v angleški nogomet, ko sem bil v Chelseaju. Važno je, da sem tukaj z mangerji, ki jih lahko smatram za svoje prijatelje.”

“Biti častni gost je lepa gesta in lep spomin na osvojitev FA pokala, ki sem ga zmagal s Chelseajem, ker je bila to tudi prva uradna tekma na novem stadionu Wembley. Finale Manchester United-Chelsea je bil zelo poseben. Vedno se mi je lepo spomniti tega dogodka.”

“Bobby Robson mi je dal veliko priložnost delati z njim, ko sem bil še praktično otrok v svetu nogometa. Imel sem priložnost delati v velikih klubih z odličnimi igralci in tako sem se veliko naučil. Vse to mi je pomagalo, da sem se pripravil na kariero, ki sem si jo želel imeti kot glavni trener. Zaradi tega, ga nikoli ne bom mogel pozabiti.”

“Alex Ferguson je fantastičen. Midva pripadava popolnoma različnima generacijama, vendar pa se to ne zdi tako, ko sva skupaj, ker imava veliko skupnega. Vsakič, ko sva igrala drug proti drugemu, ali sem zmagal jaz ali on, sva se na koncu dobila in popila nekaj malega vina, da sva proslavila najino veliko prijateljstvo.”

“Popolnoma sem srečna v Real Madridu, ker gradimo dobro ekipo, nizamo dobre rezultate, igramo dobro in tako prihajamo do nekaj pomembnega, do velikega sočutje z našimi navijači. Bernabeu je vedno nabito poln, navijači nas podpirajo in igralci čutijo njihovo strast. Te stvari so včasih bolj pomembne kot rezultati sami.”

“Delamo na izgradnji moštva. V Real Madridu čutimo, da smo malo pred predvidenim rokom v zvezi s časom, glede na to koliko časa delamo na tem.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us