X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je prvič po kazni prepovedi vodenja ekipe na dveh tekmah, dan pred tekmo z Ajaxom spregovoril z mediji.

Na moje menjave v moštvu ne bo vplival prihajajoči El Clásico. Več vpliva na moj izbor bodo imele tekme, ki so jih prejšnji teden odigrali igralci v svojih reprezentancah in predvsem sobotni obračun proti Athleticu. Z Barcelono se bomo pomerili šele čez en teden. Ne bomo imeli težav z igranjem v ponedeljek. Sam sem nekoliko bolj zaskrbljen zaradi izčrpanosti, ki bi ji lahko občutili. Tisti, ki ne igrajo v tej ekipi so na listi poškodovanih. Ne bodo mogli igrati niti na pomembni tekmi. Vztrajam, ne uporabljam sistema rotacij, ker je ekipa še vedno v fazi gradnje. Imam izkušene igralce, ki so sposobni igrati vsako tekmo in igrati dobro proti Ajaxu ali kateri koli drugi ekipi.”

“Če je dosojena enajstmetrovka, potem jo bo izvajal tisti, ki bo tudi zadel. V soboto sem bil presenečen, ko je Ramos streljal enajstmetrovko. Nisem vedel, če je imel Cristiano kakšen problem, ker je on določen za strelca. Če se je odločil, da strel prepusti Ramos, potem tukaj ni nobenega problema.”

“Še vedno je veliko v igri za Ajaxa. Upam, da bodo uporabili ves svoj potencial proti nam. Ne želim, da bi imeli kakršne težave s poškodbami ali kaznimi za tekmo. Imeli bomo težave, če ne bomo igrali intenzivno in če ne bomo bili osredotočeni na tekmo proti Ajaxu.”

“Menim, da so bila namigovanja Cristiana na osem golov Barcelona povsem normalna. Mislim, da je nemogoče verjeti, da bi Barcelona lahko dosegla osem golov proti Real Madridu in obratno. Mislim, da je bilo njegovo mnenje normalno in da se ni hvalil in to vsi vedo.”

“Zadnjih 12 dni je bilo najboljših, odkar sem prišel v Madrid. Bil sem sproščen, delal sem s svojimi igralci in bil osredotočen na moje treninge. Nisem imel nobenega problema, ker nisem imel novinarskih konferenc, vendar je sedaj tega konec. Medijska pozornost je vseeno draga in nekateri ljudje so v teh zadnjih dneh imeli tako brezplačno propagando.”