X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mateos

David Mateos je včeraj doživel svoj uradni prvenec v Ligi prvakov s prvo ekipo Real Madrida, potem ko je na tekmi proti Ajaxu prišel v 81. minuti. Po tekmi je Mateos dejal, da “nikoli ne bomo pozabili tega dne.”

“Pomislil se na svojo celotno družino, na svojo punco in na vse, ki so me podpirali vse odkar sem bil že otrok. Nikoli ne bom pozabil priložnost, ki mi jo je trener dal, da sem lahko doživel svoj prvenec v Ligi prvakov na tem tako prelepem stadionu.”

“To je tisto, za kar sem se borili vse odkar sem bil majhen. Mourinho je imel veliko zaupanja vame in zato sem mu hvaležen. Zelo sem ponosen. Ta dres bom dal v okvir, vendar pa najprej želim, da se vsi moji soigralci podpišejo nanj v spomin. Tako sam, kot niti moja družina, kakor tudi vsi, ki so me podpirali, ne bomo nikoli pozabili tega dne.”

“Ta trenutek moram uživati z mojo družino in s soigralci. Vsak trenutek, ki sem ga preživel od mojega prvega potovanja s prvo ekipo, je bil prelep. Še naprej se moram učiti, ker igram z najboljšimi igralci na svetu.”

“Mourinho je imel zaupanje vame in v mladinskih sistem. Do nas se obnaša čudovito in njemu se moram zahvaliti za vse, kar doživel.”