X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen z zmago svoje ekipe v Amsterdamu.

“Zelo sem zadovoljen z odzivom igralcev, kot so Alvaro Arbeloa, Lassana Diarra, Raul Albiol in Karim Benzema, ki ne igrajo redno. Vem, da lahko veliko doseže s to ekipo. Ekipa ne potrebuje dodatne motivacije za tekmo v Barceloni. Vsak igralec ve, kaj mora storiti, ko pride njegov čas.”

Med tekmo sem govoril z veliko svojimi igralci, ne le z Ramosom in Alonsom. Takšne zgodbice se prodajajo, toda zame je najpomembnejša fantastična zmaga s 4:0 in dobra igra mojih varovancev. Raje se pogovarjajmo o tem in ne o drugih zgodbicah.”

“Karim Benzema trenutno igra zelo dobro. Je srečen in mora samo še malo napredovati. Trenutno preživlja odlične trenutke in je bil eden od igralcev, ki so bili odgovorni za zelo uspešen Real Madrid proti Ajaxu.”

“Vsi moji igralci so bistvenega pomena za mene. Vsak bo dobil svojo priložnost. Počutimo se zelo varno s tako ekipo. Nocoj je bil odgovor mojih igralcev zelo dober. Pripravljeni so na vse in zaradi tega sem zelo vesel.”

Oba rdeča kartona sta bila posledica čudnega sodnikovega kriterija in sicer na tekmi, ki je bila precej enostavna za vodenje. To mi sicer ni bilo všeč, toda če Alonso in Ramos ne bosta mogla igrati proti Auxerru, bodo pač drugi zasedli njuna mesta. Zagotovo pa Francozom ne bomo kar tako prepustili zmage. Želimo zmagati prav vse naše tekme.”

“El Clásico bo zelo posebna tekma. Pred tekmo sploh ni pomembno, kateri od obeh ekip je v boljši formi. Upam, da bomo videli velik spektakel. Sam bi bil zelo žalosten, če že zaradi odličnih igralcev iz obeh ekip, ne bomo videli odlične tekme.”