X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

13 let od prvega vpoklica

Trinajst let je minilo, vendar je kljub temu še vedno živ spomin za Ikerja Casillasa, ki 25. novembra 1997 doživel svoj prvo vpoklic v prvo ekipo Real Madrida. Real Madrid se je odpravil na gostovanje k Rosenborgu brez dveh vratarjev, Illgnera in Contrerasa, Cañizares pa je utrpel lažji udarec, zato je bil Heynckes prisiljen vp0klicati mladega vratarja v prvo ekipo. Vpoklic je šokiral Casillasa, ki je bil takrat sredi razreda v šoli. In tako se je “rodil” nogometaš, ki je leta kasneje z dvema naslovoma Lige prvakov v žepu, postal kapetan Real Madrida in Španije, s katero je postal tudi svetovni prvak.

Dejstvo je, da je bil 25. novembra 1997 Casillas star vsega 16 let, pa je vseeno potoval s prvo ekipo Real Madrida, kjer je takrat igral tudi sedaj pomočnik Mourinha, Aitor Karanka. Iker je sedel na klopi celotno tekmo in ni zaigral, ampak pa vsi vemo, kako se je ta zgodba nato končala oz. razpletla do današnjega časa. Real Madrid je osvojil svojo sedmi naslov evropskega prvaka v tisti sezoni v Amsterdam Areni, na istem stadionu, kjer je Casillas v torek v vlogi kapetana vodil svojo ekipo do zmage na tekmi Lige prvakov.