X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je na današnji novinarski konferenci analiziral prihajajoči El Clásico proti Barceloni.

“Očitno je, da bi zmaga v Barceloni bila veliko zadovoljstvo za vse Madridiste. Zelo pomembno bi bilo tudi za nas, saj so naši glavni nasprotnik v Španiji. Vsi vemo, kaj se bo zgodilo, če bomo zmagali, še zlasti na njihovem stadionu. Verjamemo, da lahko zmagamo in upamo, da bomo navdušili navijače prav s tem.”

“Zelo smo samozavestni, ker delamo dobro in zelo trdo. Tekma prihaja v primernem času za obe ekipi in mislim, da bo pravi spektakel. Naš namen je predstaviti naš lasten slog in pri tem osvojiti dober rezultat.”

“To bo spopad med dvema najboljšima ekipami na svetu, ki imata vsak svoj slog in značilnostmi. Vsaka ekipa ima tako tudi svoje orožje in svoje možnosti. Težko je reči, katera ekipa je boljša. Sam bom normalno zagovarjal svojo ekipo, vendar so danes stvari zelo izenačene.”

“Nimamo pripravljenih nobenih anti-Messi načrtov. Sam bi raje videl, da ne bi nobeden od njihovih 18-ih igralcev igral (smeh). So odlična ekipa. Messi, Xavi, Pedro so bili zadnjič fenomenalni … Barcelona je zelo konkurenčna ekipa. Imajo kakovostne igralce, ki delajo razliko. Sam si resno želim, da bi v ponedeljek bili na igrišču vsi njihovi najboljši igralci. Prepričan sem, da lahko premagamo najboljšo Barcelono.”

“22 igralcev na igrišču bo imelo ključ do končnega izida tekme. Nikoli ne veš, kdo lahko na koncu odloči tekmo. Cristiano in Messi sta trenutno dve najbolj odločilna igralca vsak v svoji ekipi, vendar bi bilo nepošteno do ostalih, da se celotna pozornost usmeri izključno samo na njiju. Na igrišču bo še 20 ostalih igralcev in vse je potrebno pozorno spremljati. Kljub temu, če moram izbrati enega igralca, ki bo odločil tekmo, potem bi sam izbral Cristiana.”

“Želimo si, da se navijali na Camp Nou osredotočijo na igro in upamo, da bomo odigrali odlično tekmo. Igralci, žoga in spektakel so stvari, ki so najpomembnejše.”