X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev tretje tekme “Prvaki za Afriko”

imageshack.us

Danes sta se Florentino Perez in Sergio Ramos udeležila predstavitve tretje ponovitve dobrodelne tekme “Prvaki za Afriko”, ki se jo bo letos igralo na stadionu Vicente Calderon 29. decembra 2010. Ves dobiček, ki bo zbran na tej tekmi bo nato namenjen Unicefu.

Sergio Ramos:
“Lani smo se imeli zelo lepo in upamo, da bo tudi letos tako. Poskušali bomo povabiti čim več igralcev kot bo to mogoče, ker želimo, da bodo imeli otroci čim več od te pobude. Želimo si, da bi se vsi vključili in da bodo uživali na tekmi polni zvezd.”

“Lansko leto je močno deževalo, vendar je kljub temu prišlo veliko ljudi. Težko je napolniti Bernabeu, vendar nam je vseeno uspelo zbrali več kot 300.000 evrov.”

“To poletje sem imel priložnost potovati v Senegal. To je bil poseben izlet, ki sem se ga zelo veselil. Bil je nepozaben obisk, zaradi česar še bolj cenim vse kar imam v življenju.”

Florentino Perez:
“Kot Madridista je čast in dolžnost, da podpiram tekmo, ki bo 100.000 otrokom v Maliju omogočilo šolanje. Nogomet je najbolj fascinanten šport zaradi svoje strasti in ker je tudi element za solidarnost, ki se ga lahko uporablja za odpravo družbene neenakosti. Real Madrid veliko pomaga na tem področju prek svoje fundacije. Nogomet je šport, ki ujame srca otrok.”

“Branimo otrokove pravice, pravice do zdravstvene oskrbe in pravice do izobraževanja. Real Madrid ne bo nikoli pogledal v nasprotno smer, ampak bo vedno sodeloval v dobrodelne namene, ker smo to vsi dolžni Afriki. Tam je veliko več kot samo rezultat na kocki. To je tekma, ki jo je potrebno zmagati.”

“Lanskoletno prireditev smo mi gostili, kjer je bil Sergio Ramos eden od govornikov. To je bila ena izmed najbolj pomembnih tekmah v letu, kar je tudi razlog, da danes predajam štafetno palico mojemu prijatelju, predsedniku Atletica Madrid, Enriqueju Cerezosu.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us