X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Ponedeljkov El Clásico proti Barceloni je bila glavna tema razprave Marcela na petkovi novinarski konferenci.

“Še vedno je tri dni do El Clásica. Delamo trdo, da bi se pripravili na tekmo v ponedeljek. To bo boljši El Clásico kot so bili drugi, ki smo jih že igrali in želimo zmagati, ker bi bil to velik korak naprej v La Ligi. Kljub temu pa je potrebno povedati, da tudi če zmagamo na Camp Nou, to še ne bo pomenilo, da bomo zmagali La Ligo.”

“Tisti, ki bodo igrali na prvem El Clásicu bodo razumeli, za kaj sploh gre, ko bodo igrali. To bo pomembna tekma v njihovih karierah.”

“Meni se ni potrebno prilagoditi slogu igre Barcelone, sam se moram prilagoditi na slog Real Madrida. Nimamo nobenega razloga za strah pred nikomer. Med tekmo bom videl, če bom moral več časa napadati in se braniti.”

“Messi je odličen igralec, vendar je odličen tudi Cristiano. Cristiano je trenutno nekoliko v boljši formi. Je moj prijatelj in upam, da bo zadel proti Barceloni.”

“Prilagajanje na Real Madrid je bilo težko, vendar pa ni bilo preveč zapleteno, saj so bili tudi drugi Brazilci tukaj. Vedno sem bil obravnavan dobro in mislim, da sem se precej dobro prilagojen na mesto in na klub. Moram se zahvaliti vsem za pomoč, ki sem jo bil deležen.”

“Higuain in Khedira danes nista trenirala z ekipo, vendar upam, da bosta pripravljena do ponedeljka.”

“Ne skrbi nas, kdo bo sodil na ponedeljkovi tekmi. V vsakem primeru mu želim veliko sreče.”

“Preiskava s strani UEFA-e so zadeve, ki se tičejo kluba in tudi klub bo uredil te zadeve tako kot mora. Moramo spoštovati vse, kar je bilo povedanega.”