X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos je na predstavitvi dobrodelne tekme “Prvaki za Afriko”, z mediji delil tudi svoje misli o prihajajočem El Clásicu.

“To bo posebna tekma. Obe ekipi sta v odlični formi in nogometni navijači bodo z veseljem pogledali to tekmo. Prepričani smo, da lahko naredimo nekaj velikega proti Barceloni.”

“Vedno se počutimo, kot da lahko zmagamo in igramo na zmago. Če bi stopili na Camp Nou s kakšnimi drugačnimi mislimi, potem bi to bila napaka. Smo zelo samozavestni po odlični tekmi proti Ajaxu. Sedaj moramo to storiti enako tudi proti močnemu nasprotniku.”

“Želimo si narediti velike stvari in osvojite veliko naslovov, zato si želimo, da vsem pošljemo jasen signal glede tega tako, da bi zmagali na težkem igrišču, kot je to Camp Nou.”

“Messi je eden najboljših igralcev na svetu in ključni del v sestavljenki Barcelone, vendar pa pri tem ne smemo pozabiti na Iniesto, Busquetsa ali Xavija. Barcelona se nanaša na ekipne sposobnosti, ne na individualne.”

“Moj predčasni odhod z igrišča proti Ajaxu, ni razloga za skrb. To je stvar preteklosti. Čas je da gremo naprej in da razmišljamo o El Clásicu. Nisem zaskrbljen zaradi nobenega postopka, ker ne mislim, da sem prekršil katero od pravil.”