X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Kapetan Real Madrida Iker Casillas je v intervjuju za španski častnik Marca razpravljal o bližajočem El Clásicu.

“Iskreno povedano, si nisem mislil, da bomo prišli na Camp Nou v takem dobrem položaju. V tej ekipi je veliko novih obrazov v vsakem segmentu ekip, vključno z novim obrazom na klopi. Ni bilo lahko, vendar smo z igranjem tekem postali zelo močna ekipa.”

“Jose Mourinho dobi oceno 10 od maksimalnih 10, kot trener in še bolj kot osebo. Pred njegovim prihodom, ga nisem še nikoli srečal in od zunaj se morda zdi, da je zelo resen, vendar pa od blizu vedno pritegne mojo pozornost, zaradi njegovega odnosa do svojih igralcev. Sedaj, ko sem ga tudi osebno spoznal, je vse kar lahko rečem le to, da kapa dol pred njim.”

“Ne bi bil zadovoljen z remijem, saj me zanimajo le zmage. V naše glave Real Madrida imamo vcepljen le uspeh. Zmaga je edina možnost.”

“Naše največje bogastvo je to, da si želimo še naprej zmagovati in da se pri tem ne bojimo ničesar. Bili so časi, v katerih smo igrali na Camp Nou in samo čakali, kaj se bo zgodilo, vendar pa smo tokrat prepričani, da lahko zmagamo. Želimo povečati našo prednost pred drugo uvrščeno ekipo.”