X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je na današnji novinarski konferenci spregovoril o El Clásicu.

“El Clásico bi lahko bil odločilen, toda tega še ne moremo vedeti sedaj. Kaj je jasno je to, da si želimo zmagati to tekmo. Vemo, da je zelo pomembna tekma in bili bomo optimistični v iskanju zmage. Ob koncu sezone se bo izkazalo, ali je bila ta tekma odločilna.”

“Veliko je na kocki za vse nas. Sam sem le še en igralec v tej ekipi. Vsi čutimo odgovornost, da morala dobro igrati in sam ne čutim prav nič več pritiska kot ostali. Vedno si želim še več, vendar pa imajo moji soigralci enake misli in cilje, kot jih imam sam.”

“Upam, da se bo v tej sezoni zgodba spremenila. Do sedaj še nismo izgubili tekme, kar je pomembno, saj pomeni, da smo samozavestni. Vemo, da bo težka tekma, vendar smo že dokazali, da smo trdna ekipa. Prepričan sem in upam, da bomo dosegli dober rezultat.”

“Povsem normalno bo, da bodo navijači na Camp Nou slabo pozdravili našega trenerja, potem kar se je zgodilo lani v polfinalu Lige prvakov, ko je bil še v Interju iz Milana, vendar pa nismo zaskrbljeni zaradi tega. Močno se bomo osredotočili in se ne bo spuščala v ničesar, kar ne bo povezano s samo igro.”

“Vsaka ekipa ima svoj slog igre in identiteto, vendar pa oboji igramo dobro. Sami počnemo to, kar mislimo, da je najboljše, da zmagamo. Želimo si igrati dobro in doseči zadetke. Na koncu je vse kar resnično šteje to, da so v igri tri točke.”