X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Oba predsednika na skupni novinarski konferenci

imageshack.us

Pred sta imela skupno kosilo na dan tekme, sta predsednik Real Madrida Florentino Perez in njegov kolega iz Barcelona Sandro Rosell, skupaj stopila pred novinarje na skupni novinarski konferenci, kjer sta strnila svoje misli o El Clásicu.

Sandro Rosell:
“V zadovoljstvo mi je, da je Real Madrid tukaj in upam, da se počutijo kot doma. Upam, da bomo nocoj videli super šov in odlično tekmo, v kateri bo prevladoval fair play.”

“Upam, da bodo prišli naši navijači na stadion, da bi podpirali naš klub. To je pomembna tekma, vendar pa še ni odločilna. Ne glede na to, kdo bo nocoj zmagal, s tem prvak lige še vedno ni bo določen. Kljub temu pa upam, da bomo zmagali. Real Madrid je zelo pomemben tekmec.”

Florentino Perez:
“Vedno je lepo obiskati Barcelono, še bolj pa takrat, ko gre za tako veliko tekmo. Sam imam srečo, da lahko stojim ob boku mojega prijatelja, Sandra. Vso zadovoljstvo je moje.”

“Danes je dan za praznovanje. Praznik nogometa, ki bo videl dve izmed najboljših ekip na svetu igrati drug proti drugemu in vse to pritegne pozornost navijačev po vsem svetu. Prepričan sem, da ne bomo uživali le v igri v smislu fair playa, ampak tudi v lepem nogometu.”

“Zdi se, kot da se bliža konec sveta, a že jutri se bo vse vrnilo v ustaljene tirnice. Čudovito je, da sta v eni državi, dve zelo pomembni ekip. Ta tekma presega vse meje, ki jo moramo še naprej promovirati s pošteno igro in lepim nogometom.”

“Barcelona je odlična ekipa in za Real Madrid je užitek igrati proti tako dobri ekipi. Vedno pridemo na igrišče z željo po zmagi.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us