X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Decembrski razpored tekem

Real Madrid bo v soboto (22:00) gostil na domačem Santiago Bernabeu Valencio, kar bo prva od petih tekem v naslednjih 18-ih dneh. Beli bodo pred koncem leta 2010 igrali še dve ligaški tekmi, zadnjo tekmo v skupinskem delu Lige prvakov in prvo tekmo osmine finala Copa del Rey.

V soboto, 4. decembra, bo Real Madrid začel s tekmami v zadnjem mesecu tega leta. Santiago Bernabeu bo sprejel ekipo Valencije, ki prihaja v Madrid s popotnico dveh zaporednih zmag, po eno v La Ligi in v Ligi prvakov. Štiri dni kasneje, bo Real Madrid prav tako gostitelj, tokrat v Ligi prvakov, kjer bo odigral še zadnje srečanje v skupinskem delu, proti Auxerru, ki pa ne bo odločalo o ničemer.

Po vrnitvi v ligo, bodo varovanci Mourinho 11. ali 12. december gostovali pri Real Zaragoza, ki nujno potrebujejo točke, saj je njen položaj na lestvici zelo resen. Naslednji teden, beli ne bodo imeli nobenih obveznosti med tednom, bodo pa zato 18. ali 19. decembra na Santiago Bernabeu gostili ekipo Seville, kar bo zadnja prvenstvena tekma Reala v tem koledarskem letu.

Zadnja tekma kraljevega kluba v letu 2010 bo prva tekma osmine finala Copa del Rey, kjer bo Real Madrid poskušal si pridobiti določeno prednost na domačem igrišču pred povratno tekmo proti Levanteju, ki bo na sporedu 5. januarja 2011 na stadionu Ciudad de Valencia.

RAZPORED TEKEM REAL MADRIDA V DECEMBRU
Datum Tekmovanje Nasprotnik Stadion
04/12/2010 La Liga Valencia Santiago Bernabeu
08/12/2010 Liga prvakov Auxerre Santiago Bernabeu
11-12/12/2010 La Liga Zaragoza La Romareda
18-19/12/2010 La Liga Sevilla Santiago Bernabeu
22/12/2010 Copa del Rey Levante Santiago Bernabeu