X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je kmalu po tekmi pohvalil Barcelono za njihovo zmago na ponedeljkovem El Clasicu.

“Ko prejmeš dva hitra gola, izgubiš upanje o izenačenju. Ekipa na igrišču ni delovala samozavestno, vendar to sedaj ni pomembno. Samo nekaj točk nas ločuje. Igrali smo slabo proti nasprotniku, ki je užival v igri že od samega začetka, zato samo kapa dol pred Barcelono. Upamo, da se bomo na povratni tekmi bolje odrezali.”

“Sem smo prišli kot ekipo, ki je dosegla največ in prijela najmanj golov, kar pomeni, da smo igrali brezhibno. Ta tekma nam bo pomagala razumeti boj za najboljši nogomet in dozoreti. Real Madrid je ekipa za prave moške in take tekme so test moškosti. Vemo, kako moramo reševati ta problem.”

“Rezultat tekme ni odvisen od moči. Ta je odvisen od mnogih spremenljivk in Barcelona je vedel, kako jih mora obvladovati. Trener ni mogel narediti nobenega večjega popravka in danes je komaj kdaj lahko vstal s klopi. Nismo pričakovali tako velikega poraza in zato smo zelo razočarani.”