X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos je danes po treningu stopil pred novinarje. Branilec je povedal, da je ponos ekipe ranjen, ampak pa da bodo prebrodili to in še naprej trenirali z odgovornostjo in ponižnostjo.

“Ni nam bil všeč vtis, ki smo ga pustili na El Clásico. Barcelona je zgradila svoj slog igre skoti mnogo let in odigrala je odlično tekmo. Čestitamo jim, ker so naredili vse dobro. Mi smo imeli enega tistih čudnih dni, v katerih ti prav nič ne gre prav. Naš ponos, ki ga predstavlja nošenje tega dresa in tega grba, je ranjen, še posebej zato, ker vemo koliko Madridist še vedno trpi zaradi poraza. Zavedati se moramo, kako pomembno je ta grb, ki ga nosimo in živeti v veličini tega kluba.”

“Sedaj ne moremo spremeniti poraza. Vsi smo krivi za njega in smo predani, da prebrodimo skozi. Sedaj moramo pokazati, bolj kot kdajkoli prej, da ponos vedno identificira Real Madrid. Ne smemo skreniti s poti zaradi tega, ker smo izgubili samo tri točke in da je liga še zelo dolga. V nogometu se stvari spreminjajo ves čas. Še naprej moramo trenirati z odgovornostjo in ponižnostjo. Zaradi tega še ni konec sveta. Nogomet se še naprej igra, med ekipama sta samo dve točki in liga je še zelo dolga.”

“Pobrati se moramo po porazu in nehati žalovati, ker bi bila napaka, če ne bi nehali. To soboto se bomo v pomembni tekmi pomerili z ekipo, ki ima za seboj dobro sezono. Nogomet ti vedno da priložnost za revanšo. Bomo videli, kaj se bo zgodilo prihodnje leto, vendar se moramo sedaj osredotočiti na Valencio in še naprej delati stvari dobro. Za to tekmo bomo pogrešali nekatere igralce, vendar pa je to super moštvo. Vsak igralec je pomemben in da nekaj, da pomaga ekipi.”

“Sedaj moramo biti bolj združeni, kot kdaj koli prej, da prebrodimo skozi. Še naprej moramo napredovati in graditi zmagovalno ekipo. Edina stvar, ki nam je ostala je, da treniramo trdo in vršimo pritisk na naše nasprotnike, da bi lahko osvojili naslove.”

“Noben igralec ne more reči, da ga je poškodoval Sergio Ramos. Prevzela so me čustva in priznam, da sem naredil napako, vendar pa nisem hotel poškodovati Messija ali katerega koli drugega igralca. Nikoli ne stopim na igrišče z mislijo, da bi nekoga poškodoval. Želim se opravičiti vsem tistim, ki so v ponedeljek dobili napačen vtis o meni, še posebej otrokom.”

“Proti Ajaxu nismo storil ničesar narobe ali nezakonitega. Nismo iskali še drugega rumenega kartona in ta nista bila namerna.”

“Če imam srečo, da zastopam svojo države že več let, bi rad igral tudi na svetovnem prvenstvu v Španiji in na Portugalskem. Navijači si zaslužijo, da uživajo v prvenstvu od blizu.”