X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev knjige: “Di Stefano. Zgodbe legende”

imageshack.us

Knjiga Di Stefano. Historias de una leyenda (Di Stefano. Zgodbe legende) je bila danes predstavljena v predsedniškem Balkonu na stadionu Santiago Bernabeu, na dogodku ki so se ga udeležile številne pomembne osebnosti, kot je predsednik Real Madrida Florentino Perez, častni predsednik Alfredo di Stefano, generalni direktor založbe Everest Raquel Lopez Varela, avtorja Enrique Ortego in Luis Miguel Gonzalez, namestnik župana Madrida Manuel Cobo, Fernando Gago, Angel di Maria, Ezequiel Garay in Sergio Ramos.

Florentino Perez
“To je zelo posebna knjiga za vse nas. To je še en gesta hvaležnosti in pravice s strani Real Madrida človeku, kateremu dolgujemo velik del tega, kar je danes ta institucija. Alfredo di Stefano združuje ambicije, značaj, pogum, predanost, spoštovanje, zvestobo, solidarnost in talent, zaradi česar je edinstvena in neponovljiva oseba. On je prva velika ikona Real Madrida in najboljši igralec vseh časov. On je velik revolucionaren nogometaš, ki je za vedno preoblikoval ta klub.”

Raquel Lopez, generalni direktor založbe Everest
“To je izjemna biografija v vseh pogledih. To je zgodba o sanjah, ki so se uresničile.”

Enrique Ortego, avtor
“Želeli smo povečati njegovo sliko, da bi ohranili največjo legendo Real Madrid živo na vsaki strani, saj bi bil nogomet in življenje samo, brez njegove magičnosti drugačno.”

Alfredo di Stefano
“Vse kar sem storil, sem storil za ekipo. Evropski nogomet smo radikalno spremenili, saj smo osvojili pet zaporednih Evropskih pokalov. Sedanje vodstvo kluba si zasluži pohvale, saj je prestiž kluba iz dneva v dan večji, zato glavo gor Real Madrid in gremo naprej!”

Manuel Cobo, namestnik župana mesta Madrid
“Alfredo di Stefano je eden naših najbolj slavnih sosedov in najboljši nogometaš vseh časov.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us