X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

Özil je dan pred tekmo proti Valenciji spregovoril za sponzorja Real Madrida, bwin.

“Ta ekipa ima veliko potenciala. Imamo veliko možnosti za zmago v ligi, saj smo le dve točki za vodilno ekipo. Najboljše kar lahko naredimo je, da premagamo Valencio, kar nam bi omogočilo, da vidimo stvari tudi iz drugačne perspektive.”

“Na vsaki tekmi želim zadeti ali podati za gol ter tako pomagati ekipi. To je moj cilj. Zadovoljen bom, če bom lahko pomagal ekipo voditi do zmage.”

“Enostavno je igrati poleg Khedire, ker je izreden nogometaš in sva dobra prijatelja. Zadovoljen s tem kako igram, vendar pa sva Sami in jaz že zelo mlada in morava še naprej napredovati. Moj cilj je biti čim bolj uspešen. Ekipa me podpira na vsaki tekmi in trener ima zaupanje vame, ki mi omogoča, da igram bolj svobodno in izkoristim svoj potencial.”

“Valencia ima veliko talenta. So močni kot ekipa, so v vrhu lestvice in v tej sezono so odigrali dobre tekme. Napad je njihovo najmočnejše orožje, vendar pa smo mi osredotočeni na našo igro in bomo zmagati, če bomo upoštevali vse zahteve trenerja tudi na igrišču.”

“Smo dve ekipi, ki igrata zelo napadalen nogomet in z igralci v kazenskem prostoru, ki izkoristijo svoje priložnosti, poleg tega pa oboji želimo ustvari tudi šov. Hočemo, da se naši navijači zabavajo, vendar pa je tisto, kar je zares pomembno to, da so v igri tri točke. Nikoli si ne želimo prijeti gola in vedno poskušamo se braniti po svojih najboljših močeh. To so tudi temelji za zmago, saj vemo, da imajo veliko talenta v napadu in da lahko dosežemo zadetek v vsakem trenutku.”

“Podpora navijačev je ključnega pomena. Zelo sem jim hvaležen za podporo, ki so mi jo pokazali. Pozdravili so me z odprtimi rokami, prav tako pa tudi ekipa. Naši navijači nas brezpogojno podpirajo in nas bodo še naprej. Vzdušje na Bernabeu je neverjetno in je vedno lepo igrati pred tako publiko.”