X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka začel s treningom na igrišču

imageshack.us

Kaka je začela novo fazo v procesu okrevanja po poškodbi kolena. Potem ko je uspešno zaključil prvo fazo, ki je vključevala fizioterapije, vaje v bazenu in vaje v telovadnici, je brazilski vezist sedaj začel trenirati tudi na prostem, kjer mora najprej preskusiti stabilnost kolena in da sproži proces krepitve mišic.

Pod budnim očesom zdravniške službe Real Madrida in kondicijskega trenerja Carlosa Lalina, je Kaka začel počasi trenirati na moči in hitrosti s ciljem pridobiti na vzdržljivosti ter se tako približati naslednji stopnji njegovega okrevanja. Brazilec pri vajah za hitrost, vzdržljivost in pri obračanju, ni čutil nobene bolečine, kar je vsekakor lep obet tako za igralca, kot tudi za celotno ekipo Real Madrida. Ob vrniti na igrišče je Kaka prejel veliko čestitk s strani svojih soigralcev in trenerjev, ki vedo, da je igralec še korak bližje vrnitvi v ekipo in s tem na igrišča, kjer potekajo tekme.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us