X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nominiranci za UEFA ekipo leta 2010

Sedem Madridist je nominiranih za UEFA ekipo leta 2010 in sicer Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Sami Khedira, Gonzalo Higuain in Angel di Maria. Jose Mourinho je eden izmed kandidatov za trenerja leta 2010.

Iker Casillas in Sergio Ramos sta bila že v preteklosti izbrana v ekipo leta, ki jo oznani UEFA, saj je bil vratar Real Madrida izbran v ekipo leta že v letih 2007, 2008 in 2009, medtem ko je bil Ramos izbran v ekipo leta že lansko leto (2009). Poleg njiju so med nominiranci iz Real Madrida še Cristiano Ronaldo, Özil, Khedira, Higuain and Di Maria.

Mourinho, ki je nominiranec za trenerja leta, tekmuje v konkurenci ostalih trenerjev, ki so: Vicente del Bosque, Quique Sanchez Flores, nizozemski selektor Bert van Marwijk in trener Bayern Münchena Louis van Gaal.

UEFA ekipo leta in trenerja leta bodo tudi letos izbrali uporabniki strani uefa.com, kar lahko narediti tudi VI, preko naslednje povezave:

GLASOVANJE ZA UEFA EKIPO LETA in TRENERJA LETA 2010

Vsak glas šteje!