X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil po tekmi zadovoljen z zmago, prav tako pa je pojasnil spremembe, ki jih je naredil v začetni postavi.

“Nocoj je bila za nas najbolj pomembna stvar ta, da smo zmagali zapleteno tekmo potem, ko smo na našem prejšnjem srečanju dosegli strašen rezultat.”

“Bilo je veliko bolj pomembno, da ne dobimo zadetka na začetku tekme, kot pa sam napad, saj nam je primanjkovalo nekaj samozavesti in zaupanja. Zaradi tega sem tudi spremenil začetno postavo. Če bi prejeli hiter zadetek, bi nam ta lahko povsem uničil zaupanje in samozavest, ki nam je še ostala. Zato sem se odločil, da uporabim popolnejšo in obrambno močnejšo sredino, ki je bolj pritiskala na nasprotnika. To ni bil dan, ko bi morali odigrati odlično tekmo ali doseči veliko zadetkov.”

“V nadaljevanju se je igra spremenila, saj smo po vstopu Karima igrali s tremi napadalci, s čimer smo tudi prevladovali na tekmi in zmagali. Pomembno je bilo, da smo nocoj doma pustili drugačen vtis.”

“Pravilnik dovoljuje, da pomočnik trenerja daje napotke igralcem. Danes si moja ekipa ni mogla privoščiti, da bi čutila pritisk od mene, niti od nikogar drugega. Potrebna je stabilnost in mi smo jo zagotovili z mislijo, da ni strahu, da bi izgubili ali odigrali slabo tekmo. Nikoli nas ni strah poraza. Do sedaj smo zmagali enajst od naših štirinajstih tekem in pri tem zmagali prav vse naše domače tekme. Prav tako smo zmagali na štirih od naših letošnjih petih tekmah Lige prvakov.”

“Nisem bil zaskrbljen zaradi tega, ker sem moral v prvi postavi uporabiti Albiola in Arbeloo, saj sta zelo pomembna igralca. Oba sta zelo dobra, resna in resnično ekipna igralca. Trenirat s polno paro in tudi v tej sezoni sta vedno igrala dobro. To je bila prva ligaška tekma Albiola v začetni postavi v tej sezoni in je bil fantastičen. Odsotnost Ramosa in Carvlaha nam ne predstavlja nobenega problema. Vedela sem, da se bosta Albiol in Arbeloa dobro odzvala.”

“Ne želim govoriti o sodniku, predvsem zato, ker ne morem, ampak tudi zato, ker če bi, potem ne bi mogel govoriti le o rdečem kartonu Albelde, ampak tudi o enajstmetrovki, ki je nismo dobili, kar bi moral biti posledično tudi drug rdeči karton in še o mnogih drugih stvareh.”

“Spoštujem Valencio, ker je bila težak nasprotnik in to sem tudi dokazal z zasedbo, ki nam je omogočila večjo stabilnost.”