X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je po tekmi proti Valenciji dejal, da je bila zmaga zelo pomembna, ob enem pa je tudi pohvalil ekipo za njena prizadevanja na sami tekmi proti Valenciji.

“Nocojšnji rezultat je bil še posebej pomemben. V ponedeljek smo prejeli močan udarec in če ne bi zmagali nocoj, bi to lahko ogrozilo naša prizadevanja za osvojitev naslova. Do zmage smo prišli pozno, vendar pa je važno, da smo le prišli do nje, čeprav bi lahko na koncu bila razlika še večja. Radi bi se zahvalili navijačem za podporo, ki jo nam vedno izkažejo in ekipi za svoja prizadevanja proti veliki ekipi, ki nam je otežila stvari.”

“V prvem polčasu smo igrali nekoliko “zarjavelo”, vendar smo v drugem polčasu izboljšali našo igro. Imeli smo več priložnosti za gol, toda naša igra je šele dobro stekla, ko smo dosegli prvi gol. Lahko bi celo dosegel še več zadetkov. Trener ima veliko možnosti, da zapolni odsotnost Higuaina. Nocoj smo imeli na igrišču napadalnega vezista iz nemške reprezentance, kot tudi najboljšega igralca Portugalske ter enega od najboljših napadalcev iz Argentine. Ekipa ima velik potencial v napadu. Benzema je prišel v igro v drugem polčasu in zadetka sta prišla kmalu po tem, tako da bilo njegovo delo prav tako zelo pomembno.”

“Verjamemo, da lahko Higuain okreva tudi s konservativnimi metodami zdravljenja. Moramo videti, kako bi se mogoče lahko izognili temu, da bi igralec odšel na operacijo. Te težave so se začele ne tako dolgo nazaj, zato ne smemo delovati prenagljeno. Če bo potreben kirurški poseg, potem bomo poiskali najboljšega specialista, da ga pozdravi.”