X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Impresiven domači niz

Real Madrid je v tej sezoni zmagal prav vse svoje tekme na stadionu Santiago Bernabéu, s čimer je kraljevi klub še edini izmed 98-ih najboljših evropskih ekip v petih najmočnejših ligah (Anglija, Španija, Nemčija, Italija in Francija), ki še ima takšen rekord na domačem igrišču. Madridiste so dosegle zadetek na prav vseh desetih uradnih tekmah na svojem stadionu v tej sezoni in so ekipa z največjo razliko med doseženimi in prijetimi goli na domačem igrišču (+30).

V La Liga so beli do sedaj na Santiago Bernabeu premagali Osasuno, Espanyol, Deportivo, Racing, Atletico, Valencio in Athletic. Ajax in Milan sta bila njihovi žrtvi v Ligi prvakov do sedaj v Madridu do sedaj, poleg tega pa je igrišče v španski prestolnici zapustila sklonjenih glav tudi ekipa Murcije v Copa del Rey.

Espanyol je edina ekipa, ki se je najbolj približala impresivnim številkam Real Madrida, potem ko so zmagali na vseh svojih domačih tekmah v La Ligi, vendar pa so v Copa del Rey remizirali z ekipo Valladolida.

Odlične številke Real Madrida se kažejo tudi pri povprečju doseženih in prijetih golov na domačem igrišču, saj imajo beli najboljše povprečje v Evropi, +30 (dosegli so že 34 golov, prejeli pa le 4). Realu sledi Barcelona in Villarreal, vendar pa je njuna gol razlika na domačem igrišču 4 oz. 5 golov slabša.

ŠTEVILKE DOSEŽENIH GOLOV NA DOMAČEM IGRIŠČU
EKIPA DOSEŽENI GOLI PREJETI GOLI SKUPNA GOL RAZLIKA
Real Madrid 34 4 +30
Barcelona 33 7 +26
Villarreal 28 3 +25
Arsenal 32 11 +21
Manchester United 28 8 +20
Dortmund 24 6 +18
Chelsea 30 13 +17
Inter 26 10 +16
Bayern Munchen 24 9 +15
PSG 25 11 +14
Tottenham 28 14 +14
Valencia 23 9 +14
AC Milan 21 7 +14
Liverpool 24 10 +14

Real Madrid je ena izmed 15-ih ekip v petih najboljših evropskih ligah, ki je dosegla zadetek na prav vsaki letošnji domači tekmi. Enako je to uspelo še španskim ekipam Villarreala, Atletica, Espanyola, Athletica, Real Sociedada in Malagi, angleški ekipi Liverpoola, Stoke Citya in Blackpoola; italijanskemu AC Milanu, Fiorentini in Lecceju, nemški ekipi Freiburga in francoskemu Saint-Etiennu.