X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Khedira

Sami Khedira je za bwin.com analizirali prihajajočo tekmo proti Auxerru v Ligi prvakov.

“Nevarno je razmišljati o tem, da si dosegel že vse in da si že dosegel vrhunec svoje kariere. Zagotovo zaključiš, če prenehaš delati na nadaljnjem razvoju kot profesionalec ter na izboljšanju svoje igre.”

“Kar je na koncu pomembno v Real Madrid so naslovi. Sam se zavedam tega in osredotočeno delam, da za naš dolgoročen cilj, osvojiti v tej sezoni vse možne naslove.”

“Dobro poznamo Auxerre že s prve tekme, ko smo igrali proti njim. So močni v obrambi in zelo nevarni s svojimi protinapadi. Moramo se izogniti njihovim pastem. Imajo dva ali tri hitre igralce, ki so zelo kakovosti, prav tako pa so tudi taktično dobro podkovani. Močno se moramo osredotočiti in se posvetiti našim obrambnim nalogam.”

“Moramo paziti v obrambi, kjer ne smemo narediti prekrškov v bližini našega kazenskega prostora, da bi se s tem izognili nevarnosti, ki jo predstavljajo streli s pol razdalje. Na ta način so letos dosegli že več zadetkov tako v Franciji, kot tudi v Ligi prvakov. Zaradi tega, jim ne smemo dati takšnih priložnosti.”

“Še nikoli nisem videl ekipe, ki bi se na Santiago Bernabeu osredotočila predvsem na napad. Auxerre igra zelo tesen obrambni sloga v Franciji, da se izogne določenim tveganjem. Z vsem spoštovanjem do njih, mislim, da bi morali zmagati našo zadnjo tekmo v skupinskem delu pred domačimi navijači, če bomo prikazali mentaliteto, ki nas je krasila v prejšnjih tekmah. Naša skupina bo letos dala zmagovalca Lige prvakov.”

“Pedretti je ključni igralec, motor ekipe. Je zelo ustvarjalen in njegove dolge podaje so zelo natančne. Če bomo njega odrezali od igre, potem bi v veliki meri tudi nevtralizirali napadalno igro Auxerra, saj bi s tem prekinili njihove možnosti dolgih podaj do njihovih hitrih kril. Morali bomo vršiti pritisk na njega, da omejimo njegove podaje, da bi tako preprečili Auxerru, da pokaže svojo najboljšo predstavo.”