X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

UEFA po pritožbi nekoliko znižala kazni

Evropska nogometna zveza (UEFA), je po pritožbi Real Madrida na odločitev disciplinske komisije, ki je pred slabim tednom dni podala kazni kraljevemu klubu, zaradi domnevne neprimernega vedenja na tekmi z Ajaxom 23. novembra 2010 v Amsterdamu, je danes nekoliko znižale kazni.

Pritožbeni organ evropske nogometne zveze je danes objavil svojo odločitev, glede na pritožbo Real Madrida, ki je bila povezana s kaznijo, ki jo je dobil kraljevi klub zaradi dogodkov na tekmi Lige prvakov v skupini G, med Ajaxom in Real Madridom, ki sta jo omenjena kluba odigrala v Amsterdamu 23. novembra 2010.

Pritožbeni organ je odločil naslednje:

• Real Madrid CF mora sedaj plačati denarno kazen 100.000 € namesto 120.000 €.
• Trener José Mourinho mora plačati denarno kazen 30.000 €, potem ko je prvotna kazen bila 40.000 €.
• José Mourinho ima prepoved vodenja ekipe na eni tekmi in sicer na tekmi skupinskega dela med Real Madridom in AJ Auxerrom, pri tem pa se mu zbriše pogojno kazen še ene tekme za obdobje treh let.
• Globa izrečenih s strani disciplinske komisije UEFA za igralce Real Madrida, Xabija Alonsa in Sergia Ramosa (20.000 € vsak), Ikerja Casillasa (10.000 €) in Jerzya Dudeka (5.000 €) je ostala enaka. Alonso in Ramos bosta morala zaradi rdečega kartona izpustiti eno tekmo.