X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je danes povedal novinarjem, da je ekipa zelo motivirana pred jutrišnjo tekmo, čeprav si je že zagotovila napredovanje v naslednji krog tekmovanja.

“Sam ne morem razumeti, kako naj ne bi bili motivirani, ko pa igramo tekmo Lige prvakov na tem stadionu. Nositi ta dres, igrati za Real Madrid in igrati v tem tekmovanju so stvari, ki nas dovolj motivirajo, tudi če sami nimamo ničesar na kocki. Moramo braniti prestiž kluba in se odzvati na zahteve naših navijačev. Če to ni motivacija, potem res ne vem kaj je to.”

“Ekipa je bila dobro okrepljena in imamo trenerja z velikim ugledom v Evropi. To pomeni, da se moramo dobro odzvati na naši izzive v Evropi. Če k temu dodamo še dejstvo, da si Real Madrid prizadeva zmagati prav vse, potem sam razumem, zakaj se nas smatra za enega od favoritov za končno zmago. Vemo, da lahko osvojimo Ligo prvakov. Imamo dovolj kakovosti za dosego tega in zato se bomo borili za uresničitev tega.”

“V španski prvi ligi je veliko igralcev, ki prihajajo iz akademije Real Madrida. Jutri ne bo popolnoma nova izkušnja za Morato in Sarabio zato, ker sta z nami že večkrat trenirala. Sta zelo navdušena in bosta dobro izkoristila vsako dobljeno priložnost. Če bosta dobila priložnost, potem vem, da se bosta odlično izkazala.”