X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je dan pred tekmo proti Auxerru, namesto kaznovanega Mourinha, spregovoril na novinarski konferenci.

“Začeli bomo z dobro začetno postavo. Že v Amsterdamu smo uporabili igralce, ki sicer ne igrajo veliko v prvi postavi. Glede na število tekme, ki jih igramo, je dovolj priložnosti za prav vse igralce. Resnici na ljubo, smo igrali proti Ajaxu zelo dobro z igralci, ki so pred tem igrali manj v tej sezoni in prepričan sem, da bo enako tudi jutri.”

“Real Madrid še nikoli ni igral nepomembne tekme in tako je tudi nikoli ne bo. Imamo priložnost, da se uvrstimo v naslednji krog z največ osvojenimi točkami v zgodovini Lige prvakov. Ta ekipa ima vedno neko motivacijo in tekma Liga prvakov vedno predstavlja dodatno motivacijo. Ta dres in grb zahtevata, da vedno sprejmemo izzive. Jutri se bodo tisti, ki bodo prišli na Bernabeu dobro zabavali.”

“Vsakič, ko Benzema in Lass začneta v prvi postavi, to ne sme njima predstavljati testa. Benzema je v Amsterdamu odigral odlično tekmo. Zadovoljni smo z njegovimi nastopi in z napredkom, ki ga je pokazal od junija. Lass je prav tako precej napredoval in se razvil. Vedno je igral na visoki ravni, ko smo ga potrebovali. Edini način, da Cristiano Ronaldo ne bi želel igrati ja ta, da če ne more igrati. In da se to zgodi, mora biti skoraj na pol “mrtev”, da se odloči, da ne more igrati.”

“Vedno je nekaj posebnega biti na klopi Real Madrida na tekmi Lige prvakov. Poskušal bom uživati. Sedaj se učim že pet mesecev in zelo uživam v delu s trenerjem.”

“Prepoved vodenja Mourinha je povsem nepošteno. Klub je tako dejal že od samega začetka. Zdi se, da je imel prav, ko je dejal, da obstajajo pravila, ki veljajo samo za njega in pravila, ki veljajo za vse ostale.”