X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema, Ronaldo & Pedro Leon

Karim Benzema je dosegel svoj prvi hat-trick ob zmagi Real Madrid s 4-0 proti Auxerre, poleg tega pa je dosegel že 300. gol Reala v Ligi prvakov. Po tekmi sta svoje zadovoljstvo nad zmago na zadnji tekmi skupinskega dela Lige prvakov, izrazila tudi Cristiano Ronaldo in Pedro Leon.

Benzema:
“Zelo sem se zabaval na igrišču in ekipa je odigrala dobro. Z vsakim dnem se počutim boljše. Vedno bolj se privajam in nadaljeval bom s trdim delom, da še kdaj pokažem predstavo kot je bila nocojšnja.”

“Zaradi treh golov, ki sem jih zabil, je bila to verjetno moja najboljša tekma v dresu Real Madrida. Še večkrat moram tako odigrati, da si povečam samozavest. Počutim se kot pomemben napadalec v tej ekipi. Zadovoljen sem tudi z igro svojih soigralcev in zato se jim zahvaljujem.”

Cristiano Ronaldo:
“Želim čestitati soigralcem. Zadovoljen sem z našim načinom igre. Želeli smo zmagati zaradi slovesa Real Madrida in zato, ker smo igrali pred domačim občinstvom. Rad sem del igre, tako da rad asistiram in zadevam. Vedno proslavljam tudi ko gol, ki ga zabije kateri izmed soigralcev. Benzema si je zaslužil takšen večer, saj trdo in profesionalno trenira. Zelo je pomemben za nas in res sem vesel zanj.”

“Prepričan sem, da bomo letos v vseh tekmovanjih konkurenčni do samega konca. Smo pripravljeni, v dobri formi in osredotočeni na Ligo prvakov. Vemo, da so naši nasprotniki dobri, vendar počakajmo in videli bomo kaj se bo zgodilo.”

Pedro Leon:
“Morali smo zmagati in to smo tudi storili. Ko igraš za Real Madrid, moraš zmeraj igrati na zmago. Akademija (Realova nogometna šola, op.p.) je pripravljena in to je danes dokazala z odlično tekmo. Prepričan sem, da se bodo igralci mladinskih selekcij, vedno dobro odzvali na klic v prvo ekipo. Tekma tega vikenda proti Zaragozi bo težka, vendar bomo šli po nove tri točke.”