X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Granero & Garay

Esteban Granero in Ezequiel Garay sta po zmago Real Madrida proti Auxerre z mediji delila svoje misli.

Granero:
“Držali smo posest žoge in kontrolirali potek igre. Nocoj smo nekateri, ki ponavadi igramo manj, dobili priložnost, vendar pa se je ekipa kljub temu še vedno izkazala. Smo v dobri formi in verjamemo, da se bomo letos odrezali bolje, kot lansko leto. Smo Real Madrid, zato se ne bojimo nobenega nasprotnika. Vsaka nasprotnik, ki ga lahko dobimo na žrebu je težak, vendar pa se ne bojimo nikogar. Obdržati moramo ta slog igre, ki nas je popeljal tako daleč.”

“Benzema si je zaslužil tako tekmo, saj je trdo treniral. Vsi smo veseli za njega. Adanu smo zaželeli srečo in mu rekli naj se sprosti. Je zelo dobro pripravljeni in sam sem srečen, da mu je uspelo debitirati. Prav tako kot sem vesel za debi Pabla Sarabie. Vse to pomeni, da je trener pozoren na dogajanje v akademiji.”

Garay:
“Smo v dobri formi in upamo, da bomo tako nadaljevali do konca sezone. Vsi si želimo osvajati naslove. Sem popolnoma okreval, zato sem vesel, da sem lahko ponovno igral.”

“Ne glede na to katero ekipo dobimo v žrebu za Ligo prvakov, moramo igrati tako, kot smo igrali do sedaj. Vsak nasprotnik v tej fazi tekmovanja je enako dober kot ostali, zato moramo storiti tisto, kar bo potrebno, da jih premagamo. Skrbeti nas mora le naša ekipa in mi vemo kaj je potrebno storiti na igrišču. Če bomo to storili, bo vse v najlepšem redu.”