X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je po tekmi z mediji delil svoje misli o zmagi Real Madrida proti Auxerre in pri tem izrazil zadovoljstvo, da so se beli znova uvrstili v izločilne boje Lige prvakov.

“To je bila skupina, ki je pritegnila največ pozornosti po žrebu, vendar pa je ekipa igrala dobro na vsaki tekmi in na koncu se je zdelo kot, da je bila lahka skupina. Kljub temu, pa to ne drži. Auxerre nam je pred domačimi gledalci povzročal veliko preglavic.”

“Edina slaba stvar z današnje tekme, ki se je lahko spomnim, je poškodba Dudeka. Potem, ko že tako dolgo ni branil in se je nato izkazal z dvema odličnima obrambama, se je zdelo, da prav uživa na igrišču, vendar pa je nato moral na žalost zapustiti igrišče poškodovan. In ta poškodba nam je spremenila načrte glede debija Morate.”

Vsi se zavedamo kvalitet Karima, kaj počne vsak dan in kako zelo pomemben je zanj ta večer. Ta vrhunska predstava koristi tako njemu kot tudi celotni ekipi. V Amsterdamu se še nismo uvrstili v izločilne boje, vendar pa je Karim igral dobro in tudi zadel. Trije zadetki v mreži Auxerra in dobra predstava v Amsterdamu mu bodo zelo pomagali. Pomembno je, da ga pustimo na miru. Ne sme čutiti nobenega pritiska.”

“Trener in pomočniki trenerja vedno komuniciramo. Cristiano je genij in to dokazuje vsak dan. Vedno želi igrati in doseči zadetek.”

“Mourinho si ni upal hoditi blizu igrišča. Vse se je dobro izšlo, tako da nam je čestital in dejal, da je sedaj čas, da začnemo razmišljati o nedeljski tekmi.”

“So nekateri igralci, ki igrajo več kot drugi, vendar pa tisti, ki igrajo manj, še vedno igrajo dobro. To je vse, kar je pomembno tukaj. Po Božiču bomo v januarju igrali devet tekem in zato bomo potrebovali vse, da bodo bili zdravi. Lass je pomemben za nas.”