X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zdravniško poročilo: Dudek

Jerzey Dudek je bil danes pregledan v bolnišnica Sanitas La Moraleja s strani maksilofacialnega specialista. Po potrditvi diagnoze zloma čeljusti, ki jo je že v sredo postavila zdravniška služba Sanitas Real Madrida, je vratar danes prejel še opornico, medtem ko operacija naj ne bi bila potrebna. V naslednjih 7-10 dneh bo zdravniška služba Sanitas Real Madrid preverjala njegovo stanje, da bodo lahko ocenili, kdaj bo dovolj zdrav, da se vrne na igrišče. Trenutne napovedi so, da bo manjkal od 4-6 tednov, kjer pa je vse odvisno od njegovega napredka.

In kako je Poljak v dresu Real Madrida staknil zlom čeljusti? Potem, ko je Dudek na včerajšnji tekmi Lige prvakov proti Auxerru sploh prvič v letošnji sezoni stopil med vratnici Real Madrida ter pri tem svoje delo opravljal več kot odlično, je imel pri tem tudi veliko smole, saj ga je ob koncu prvega polčasa ob posredovanju na robu kazenskega prostora v glavo nenamerno zadel Roy Contout, zaradi česar je Dudek nato tudi zapustil igrišče in svoje mesto prepustil Adanu.