X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je po današnjem treningu na Valdabebasu stopil pred medije in spregovoril o trenutnem stanju v Real Madridu.

“Sam razmišljam le o trdem delu, napredovanju in vse to poskušam doseči po svojih najboljših močeh, tako da trener ima zaupanje vame. Mourinho je najboljša trener za vznemirjenje navijačev. Njegov način ukvarjanja z igralci je fantastičen. Vsi smo zelo vesel in mislim, da se to kaže iz dneva v dan.”

“Tekma proti Zaragozi bo težka in zapletena, saj se oni borijo, da bi izšli iz cone izpada in zato bodo pred svojimi navijači dali od sebe svoj maksimum. Močno bodo skoncentrirani in zato jim moramo mi preprečiti, da bi prevzelo kontrolo nad igro.”

“Higuain je bil zelo zaskrbljen zaradi svoje poškodbe, vendar pa sedaj boljše volje in je vedno bolj navdušen nad svojo vrnitvijo. Zaradi tega smo tudi mi zelo veseli, saj si želi vrniti v ekipo v najkrajšem možnem času. Želimo mu olajšati njegovo okrevanje in upamo, da se vrne čim prej.”

“Sam bi nominiral Casillasa za enega od kandidatov za osvojitev nagrade Ballon d’Or, ker je igral ključno vlogo na svetovnem prvenstvu in njegove obrambe so se izkazale za odločilne. Kljub temu, pa si bo tisti, ki bo zmaga, prav tako resnično zaslužil to nagrado. Vicente del Bosque si zasluži, da bi dobil nagrado Trener leta za zmago na svetovnem prvenstvu in Mourinho si bi si prav tako zaslužil to nagrado zaradi sezone, ki jo je imel v Milanu z Interjem, toda na koncu bo le en zmagovalec. Sam bi bil zelo vesel za oba in tako bi obema dal to nagrado.”

“Real Madrid in Barcelona sta v lanski sezoni osvojila več točk, kot katera druga ekipa v ligi in če bosta oba kluba tudi letos tako nadaljevala, potem bo tudi ta sezono zelo podobna lanski. Povratna tekma na Bernabeu bo ključnega pomena, vendar pa je ta tekma še vedno daleč stran in ekipi lahko izpustita kakšno točko na kateri koli tekmi. Moramo se osredotočiti na osvajanje treh točk na vsaki tekmi. Imamo le dve točki zaostanka za Barcelono in si želimo izničiti to razliko.”