X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

“Tekma za upanje” – predstavitev

imageshack.us

Iker Casillas in Luis Figo sta danes na sedežu španskega nacionalnega sveta za šport (CSD) predstavila “Partido por la ilusión” (Tekma za upanje). Tekma bo na sporedu 23. decembra v Madridu v Palacio de los Deportes. Pobudo za organizacijo dobrodelne tekme je podprta s strani CSD-ja in fundacije Repsol, izkupiček iz tekme, pa bodo namenjeni več dobrodelnim organizacijam.

Poleg Casillasa in Figa, se je predstavitve udeležil tudi španski športni sekretar Jaime Lissavetzky in predsednik fundacije Repsol, Cesar Gallo.

Casillas
“Zelo sem navdušen nad tem. Zaradi drugih zaposlitev nisem mogel sodelovati na dobrodelnih prireditvah nekaj časa. Luis Figo me je poklical in mi predlagala to in sam sem sprejel vse to, brez vsakršnega razmišljanja. Verjamem, da je to odlična pobuda in vsi bomo uživali v njej.”

Figo
“Petdeset odstotkov prihodkov bo namenjenih za Ligo solidarnosti, ki je dobrodelno tekmovanje, ki poteka v več mestih v pokrajini Madrida. Petindvajset odstotkov bo šlo v Ikerjevo fundacijo, preostalih 25% pa bo šlo v tisto fundacijo, ki nosi moje ime. Moja fundacija je aktivna vse od leta 2003 in njen cilj je pomagati otrokom in mladostnikom s težavami, tako da jim damo priložnosti skozi šport.”

Na prireditvi bosta poleg številnih osebnosti sodelovala tudi dobitnika nagrade Ballon d’Or, Zinedine Zidane in Fabio Cannavaro.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us