X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Lass Diarra je v intervjuju za bwin.com spregovoril o Real Madridu.

“Moja prva naloga je braniti, vendar pa moraš v odlični ekipi, kot je to Real Madrid, storiti še veliko več. Mislim, da lahko včasih pomagam tudi s tem, da sem takoj za napadalci. Verjamem, da lahko soigralcem podam zadnjo podajo ali da lahko večkrat asistiram.”

“Všeč mi je veliko igralcev. Vsi imajo različne stile in tako ne morem izbrati samo enega. Odkrito povedano mi je Ronaldo zelo všeč. Je neverjeten igralec za nas in za celoten nogometni svet. Casillas je veliko več kot le vratar. Če že moram izbrati dva, bi izbral ta dva.”

“Mislim, da je Mourinho spremenila miselnost igralcev. Sam je osvojil veliko naslovov z vsako ekipo, ki jo je treniral pred tem in zato verjamem ter si tudi želim, da bomo tudi z njim osvajali naslove. Mislim, da smo lani pogrešali zmagovalno mentaliteto, ki jo imamo sedaj.”

“Počutim se kot igralec Real Madrid. V tej ekipi je zelo težko biti v začetni postavi. Sem odkrito povedano sem imel že boljše trenutke v Real Madridu, vendar pa tudi slabše, tako da sem sedaj nekje na sredini (smeh). Vračam se korak za korakom. Pred tremi tedni je bilo vse skupaj težje, tako da se sedaj počutim boljše.”

“Vedno se je težko soočiti z ekipami, kot je Zaragoza, saj si vsaka ekipa želi proti Real Madridu in Barceloni pokazati v svoji najboljši luči. Verjamemo, da bomo zmagali, ampak sam tudi mislim, da bo težka tekma.”

“Končati tekmo brez prejetega gola je vedno dobro za samozavest ekipe in tudi za vratarja. Upam, da nam bo tokrat uspelo ohraniti mrežo nedotaknjeno, saj nas to naredi še močnejše.”

“Moramo zmagati na vsaki tekmi, če želimo postati prvaki. Ponovno smo lahko vodilna ekipa že v tem krogu, če bomo sami premagali Zaragozo in bo Real Sociedad zmagal na Camp Nouu.”

“Želim si, da bi Real Sociedad uspelo kaj narediti v Barceloni, vendar bo to zelo težko. Skoraj smo že na sredini sezone in prepričan sem, da si Barcelona želi biti vodilna ekipa vse do konca leta, tako da bodo igrali na zelo visoki ravni proti njim. Želim si, da bi Real Sociedad odigral dobro tekmo, vendar pa jim bo zelo težko.”