X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na sobotni novinarski konferenci odkrito spregovoril o stvareh, ki se dogajajo v klubu.

“Če ne začnem z Benzemajem, potem bom kaznoval igralca, ki je med tednom odigral odlično tekmo in igralca, ki si zasluži priložnost, da bi bil srečen. Vendar pa, če začne in bom nato moram spremeniti nekoliko stvari na igrišču, potem bosta morala Albiol ali Garay igrati kot napadalca. Vem kaj je najboljše za Benzemaja, vendar pa moram sam razmišljati o tem, kar je najboljše za ekipo.”

“Vem, da bodo vedno obstajali kritike. So različne načini igranja in različnih stili razmišljanja. Če loviš z dobrim psom, potem si uspešnejši, kot pa če loviš le z mačko, ampak še vedno loviš. V šestih mesecih tekmovanja smo zmagali enajst ligaških tekem, pet tekem v Ligi prvako in eno tekmo v Copa del Rey. Še naprej moramo napredovati brez vsake solze. Moramo biti tako pogumni, kot smo bili že vso sezono.”

“Tako kot se nisem pritoževal pred šestimi meseci, ko smo izgubili Kakaja, sedaj ne morem govoriti o Higuainu vsak dan. Očitno nas čakajo nekatere ovire, ki jih bomo morali premagati in upam, da bomo našli najboljšo možno rešitev. Upam, da bomo skupaj rešili vse to. Zdravniki in Carlos Lalin opravljajo svoje delo odlično in Kaka je okreval spektakularno. Upam, da bo v nekaj tednih začel več sodelovati z ekipo.”

“Arbeloa si zasluži, da začne v prvi postavi, glede na to kar je storil na zadnjih tekmah. Upanje je nekaj, kar morajo igralci vedno obdržati, tako da je vsak sposoben dobiti svojo priložnost. Vse kar moramo storiti, je to, da zagotovimo dobre pogoje za treniranje, ki omogočajo igralcem, da ohranijo svoje fizične, tehnične in čustvene sposobnosti. Vrata prve postave morajo vedno ostati odprta vsem, saj nihče iz začetne postave ali iz rezerve nima stalnega mesta na igrišču ali na klopi.”

“Vesel sem za Casillas, glede na to, da bo odigral že svojo 400. tekmo. Dosegel je že nekaj neverjetnih številk, ker je začel že tako mlad. Toda kaj je še lepše, je dejstvo, da ima še toliko let pred seboj. Če hoče bo lahko igral še naslednjih deset let.”

“Zaragoza ne bo končala na zadnjem mestu, saj ima veliko talentiranih igralcev, njihov trener ima veliko izkušenj in zaradi nogometa dinamike. Ne verjamem, da bodo imeli veliko težav pri izboljšanju svojega trenutnega položaja, vendar pa sam vseeno upam, da jutri ne osvojijo nobene točke.”