X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho po zmagi z 1-3 v Zaragozi, ni imel novinarjem za povedati nič drugega, kot lepe besede o svojo ekipi.

“Lass je bil danes naš najboljši igralec na igrišču. Odigrali smo odlično tekmo, čeprav je bil nasprotnik psihično zelo moč, da je po rezultatu 3-0 uspel znižati rezultat in je nato vse do konca upal na preobrat. Lass je bil izvrsten, čeprav je dobro igral že proti Ajaxu in doma proti Auxerru, toda danes je bil res izvrsten.”

“Ali boš igrali z mačkami ali psi, je to mišljeno na taktiko in ne na igralce. Taktika psa je, ko igramo s tremi napadalci, zaradi katerih smo močnejši in smo zelo agresivni. Taktika mačke je nadomestni sistem 4-4-2, kjer nismo tako napadalni. Mislil sem, da so ljudje pametnejši in da so vedeli kaj sem govoril.”

“Dejstvo, da sta Marcelo in Alonso prejela rumena kartona in bosta zato morala izpustiti naslednjo tekmo, je nekaj kar se dogaja v nogometu. Zelo enostaven je pokazati rumene kartone igralcem Real Madrida, medtem ko ga je drugim igralcem ni tako enostavno pokazati. Imamo nekaj poškodovanih igralcev in sedaj sta še ta dva igralca izključena, vendar pa se bo zato Khedira vrnil. To je nekaj povsem običajnega, še posebej ob koncu leta, kjer moramo pravilno odgovoriti.”

“Dejstvo, da igralci iz drugih klubih lahko protestirajo in mi ne, me moti. Enako velja za trenerje, ki lahko stopijo iz prostora namenjenega trenerjem, medtem ko drugi ne smemo. Če gledaš tekme na televiziji in vidiš, da ostale ekipe niso zaradi tega kaznovane, potem se tudi to očitno dogaja.”

“Cristiano Ronaldo je fenomenalen igralec, ki ga je težko razumeti, saj je v La Ligi veliko nadarjenih igralec. Ko ravnaš slabo s takšnim talentom, kot je on, me to vodi do tega, da verjamem, da ni dovolj zaščiten. On pripada La Ligi in španskim navijačem, ki ga gledajo na televiziji ali na tribunah. Tudi sam ga ne ščitim dovolj, saj vedno igra. Na vsakem stadionu, ki ga obišče, naredi šov. Cristiano je izjemen profesionalec in danes je dosegel enega najboljših golov v svojo zbirk zadetkov.”

“Ljudje morda mislijo, da bomo proti Sevilli izgubili kakšno točko, ali celo izgubili pred domačimi gledalci, ker bomo imeli toliko odsotnih igralcev, toda še vedno bom na igrišče poslal enajst igralcev, ki bodo branili čast Real Madrida do konca in s podporo navijačev, ki nam vedno stojijo ob strani, upam, da bomo nadaljevali z dobrimi rezultati. Pred Božičom si želimo nove zmage, da ohranimo naše možnosti za naslov prvaka. Na teh zadnjih dveh tekmah moramo biti močni, prav tako pa upamo, da se januarja vrne tudi že Kaka.”