X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

imageshack.us

Esteban Granero se je v ponedeljek udeležili prireditve, ki jo je organizirala fundacija Real Madrida.

“Igramo na visoki ravni in vsakič napredujemo. Dobro smo se opomogli po slabem rezultatu, ki smo ga dosegli v Barceloni in verjamem, da imamo sedaj pozitivno serijo. Odzvali smo se in sedaj igramo dobro.”

“To tesno rivalstvo z Barcelono traja že leto in pol in verjamem, da se počutijo tudi precej neprijetno, ko vidijo, da tudi mi zmagamo večino naših tekem. V zadnjih letih se to dogaja in s tem moramo živeti.”

“Športno vodstvo v klubu odloča o okrepitvah med zimskim prestopnim rokom. Tisti, ki smo na razpolago, treniramo trdo, da bi bili v optimalni formi za našega trenerja.”

“Prvenec Morate proti Zaragozi je bila odlična novica za Madridismo, za klub in za njega. Mora se dobro spopasti z izzivom, ki je pred njim in prepričan sem, da se tudi bo. To je zelo pomembno, saj je na zadnjih tekmah več mladih igralcev dobilo priložnost za svoj prvenec. Vse to veliko pove o trenerjih in akademiji.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us