X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Lass Diarra je po današnjem jutranjem treningu stopil pred medije.

“Sem v Real Madridu in prizadevam si čim več igrati v tej ekipi. Vedno sem bil del tega moštva. Vedno sem trdo treniral in sedaj postopoma delam na tem, da se vrnem nazaj v prvo postavo. Še naprej treniram in sem vedno na razpolago klubu. Že prej sem rekel, da bom svoj položaj ocenil v januarju. Ne razmišljam veliko o igranju ali ne igranju, ampak samo uživam in poskušam pomagati Real Madridu zmagati.”

“V Real Madridu se počutim udobno. Treniram, da bi igral in da prinesem nekaj ekipi ter ji pomagam pri doseganju svojih ciljev. Mesec in pol nazaj je bil moj položaj bolj zapleten, vendar pa sedaj delam tako, da sem sposoben dokazati svoje kvalitet ter tudi da dokažem, da sem še vedno tukaj in da nisem mrtev.”

“Sem obrambni vezist, vendar sam lahko ponudim roko pomoči obrambi, da bi tako pomagal ekipi, kar je tudi tisto, kar je resnično pomembno. Kljub temu, pa vseeno igram boljše na sredini igrišča. Vedno poskušam igrati po svojih najboljših močeh. Več kot igraš, bolj ti raste samozavest. Sam se trenutno koncentriram le na našo naslednjo tekmo.”

“Mourinho ima močno osebnost in rad pozna svoje igralce. Naslove, ki jih je osvojil do sedaj, jih ni osvojil le zaradi sreče. Lahko ima psihološki učinek na svoje igralce, vendar pa s tem vedno dela le v dobro ekipe.”

“Vse je dobro med Ikerjom in Cristianom. Iker je kapetan in Cristiano je tudi eden od naših voditeljev. Nimata nobenega problema. Oba prav tako naredita veliko dobrega za ekipo.”

“V francoski reprezentanci sem igral že večkrat v zadnjih petih letih. Dejstvo, da me ni bilo na zadnji listi vpoklicanih igralcev, še ne pomeni, da je moja prihodnost v reprezentanci zaključena. Sam poznam sebe zelo dobro in zagotavljam vam, da se bom vrnil v reprezentanco, vendar pa moram igrati za Real Madrid vsak teden. Bomo videli, kaj se bo zgodilo pozneje. V francosko reprezentanco se bom vrnil, če bom igral vsak vikend, vendar pa je moj glavni cilj ta, da si zaslužim svoje mesto v tej ekipi, zmagati tekmo vsak vikend in na koncu, da bi spet zaigral za Francijo.”