X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Božično kosilo z mediji

imageshack.us

Včeraj so se številni športni novinarji medijev, ki pokrivajo Real Madrid, udeležili vsakoletnega božičnega kosila, ki ga organizira Real Madrid na Santiago Bernabeu. Ob tej priložnosti je predsednik Florentino Perez, ki so ga spremljali tudi ostali iz vodstva kluba, vsem zaželel srečne in zdrave praznike v družbi ljubljenih ljudi.

“Tukaj vidim veliko znanih obrazov, kar pomeni, da smo vsi, ki delamo nekaj v povezavi z Real Madridom, ostali v dobrih odnosih, da lahko spet vidimo drug drugega,” je dodal Florentino Perez v sproščenem vzdušju, ki so ga napravili vsi zbrani novinarji iz različnih medijev.

“Real Madrid je klub, v katerem je največ pritiska na sveto. Vse kar se dogaja okrog njega, ima velik vpliv na vse ostalo. To je dejstvo, da smo ga podedovali in zato se moramo naučiti živeti z njim.”

“Postavili smo temelje, tako da se lahko vse sanje Madridist uresničijo. Imamo mlado in obetavno ekipo, kakor tudi najboljšega trenerja na svetu. Real Madrid se sooča z izzivom biti vedno najboljši,” je sklenil svoj govor ob kosilu predsednik Real Madrida.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us