X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Di Maria

Tokrat je po današnjem treningu je pred medije stopil Angel di Maria. Igralec je med drugim dejal, da je ekipa enotna in da je prepričan, da bo v nedeljo začetna postava še vedno zelo močna, kljub temu, da bodo manjkali nekateri standardni igralci prve postave.

“Stvari potekajo dobro zame. Nikoli nisem razmišljal o tem, da bom postal standardni član prve postave in da bom igral na praktično vsaki tekmi, saj ima Real Madrid veliko odličnih igralcev. Imel sem dovolj sreče, da sem dosegel zadetke in sem bil dovolj požrtvovalen, da sem pokazal trenerju, kako zelo si želim igrati. Dal mi je priložnost, da začnem tekme v prvi postavi in tudi zaupanje, ki sem ga potreboval, da sem lahko miren na igrišču. S časom so nato stvari postopoma postale lažje. Imam zelo dober odnos z njim in upam, da tako tudi ostane.”

“Ekipa je združena vse od časa, ko smo vsi potovali skupaj v Los Angeles. Klub je sestavil odlično, močno ekipo, ki je pripravljena se soočiti z najboljšimi v vsakem tekmovanju. To je tesen skupina igralcev in Cristiano Ronaldo je izjemen nogometaš.”

“Tekma proti Sevilli bo zelo pomembna. Nekateri naši igralci bodo morali izpustiti to tekmo, vendar pa zato trener ne bo imel težkega dela pri določitvi začetne postave.”

“Proti Valenciji sem se počutil zelo udobno. Trener je odločil položaj na katerem sem nato odigral tekmo. Sam ne morem nadomestiti Benzemaja ali Higuaina, saj sta oba zelo dobra, vendar pa imam sam druge kvalitete. Razmišljamo le zmagah, zmagah in še enkrat o zmagah in upam, da bomo na koncu prišli daleč.”

“Pomembno je, da premagamo katero koli ekipo pač bomo dobili v izločilnih bojih Lige prvakov. Če bi Lass in Benzema raje igrala proti Olympique Lyonu, potem bi tudi sam raje igral proti njim.”