X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev kampanje: “Za Božič noben otrok brez igrače”

imageshack.us

Fundacija Real Madrida je danes v tiskovnem središču stadiona Santiago Bernabeu predstavila kampanjo “Za Božič noben otrok brez igrače”. Kampanja je namenjen otrokom v stanovanjskih kompleksih in otrokom priseljencev.

Dogodka se je udeležilo izvršni podpredsednik fundacije Real Madrida, Enrique Sanchez, člana prve ekipe Kaka in Pedro Leon, družinski in socialni svetnik Madrida Engracia Hidalgo, namestnik svetovalca za priseljevanje in sodelovanje Gabriel Fernandez Rojas in Varuh otrokovih pravic v Madridu Arturo Canalda.

Engracia Hidalgo
“Skupni cilj fundacije in vlade v Madridu, je omogočiti vsem otrokom, da uživajo v čarih Božiča. Zahvaljujem se Real Madridu, da je  za ta projekt zagotovil 5.000 igrač. Prav tako sem hvaležen Kakaju in Pedro Leonu, da sta s svojo nesebično pomočjo, pomagala pri razdelitvi teh igrač in da se ti otroci imeli nepozaben dan. Oba sta le primer predanosti in trdega dela. Zelo sem vesel, da smo se danes zbrali v osrčju tega velikega kluba, kjer smo obkrožen s tako veliko otroki na tako poseben dan.”

imageshack.us imageshack.us

imageshack.us imageshack.us